Mansikkakarin leirikeskus

Mansikkakarin päärakennus (kuva Rauno Laine)

 

Mansikkakarin leirikeskus sijaitsee meren rannalla n. 4 km Taivassalon keskustasta Kustavin suuntaan (sijainti kartalla).

Leirikeskusta vuokrataan myös ulkopuolisille leirejä tai pienimuotoisia perhejuhlia varten, paikka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Päärakennuksesta löytyvät luento/juhlasali noin 60 hengelle, laitoskeittiö ja n. 32 hengen majoitustilat.

Voit katsoa tästä Mansikkakarin varaustilanteen: Mansikkakarin varauskalenteri

 

Mansikkakarin saunarakennus (kuva Rauno Laine)

 

Lisäksi leirikeskukseen kuuluu erillinen saunarakennus, jossa saunan lisäksi on pesuhuone, kaksi pukuhuonetta sekä takkahuone.
Saunarakennusta vuokrataan myös erikseen päiväkäyttöön leirikeskuksen ollessa vapaana.


 

Varaukset tehdään taloustoimistosta p. 050-5955549 (vain tiistaisin) tai sähköpostitse: taivassalon.seurakunta AT evl.fi – sähköpostitse tehty varaus on voimassa vasta, kun se on taloustoimistosta vahvistettu.

Varauksen tekijän/leirin vastuuhenkilön täytyy vähintään viikkoa ennen leirikeskukseen/ leirille saapumista ilmoittaa kiinteistönhoitajalle saapumisaika, koska kiinteistönhoitaja on vastaanottamassa tulijoita.
Mahdollinen muutos saapumisaikaan on myös ilmoitettava heti, kun se on tiedossa – samoin matkalla sattunut viivästys, jos se oleellisesti myöhästyttää tuloa ilmoitetusta ajasta.

Leiriläisillä/majoittujilla on aina oltava vastuuhenkilö, joka on leirin aikana yhteydessä/ sopii asioista srk:n kiinteistönhoitajan kanssa mm. täyttää välittömästi saapumisen jälkeen Majoituskortin (luovuttaen sen kiinteistönhoitajalle).

Majoituskorttiin merkitään vuokraaja, vuokraajan vastuuhenkilö, huoneissa yöpyjien nimet (viranomaisvaatimus), vuokrausajankohta, päiväys ja vastuuhenkilön nimenselvennys sekä allekirjoitus – majoituskortin voi täyttää/tulostaa jo etukäteen: Mkari Majoituskortti
(Majoituskortti – koneella täytettävä)

Varaus alkaa saapumispäivänä klo 16:sta ja päättyy lähtöpäivänä klo 12:sta – ellei varauksen tekemisen yhteydessä ole sovittu poikkeavia aikoja.

Leirikeskus (sisältää saunarakennuksen) vuoden 2023 hinnat:

  • 500 €/vrk
  • juhannus, joulu ja pääsiäinen: 500 €/vrk
  • 135 €/lyhyet enintään 6 h tilaisuudet
  • 180 €/siivous (mikäli vuokralainen ei huolehdi)

Saunarakennus, erikseen (leirikeskuksen ollessa vapaana) vuoden 2023 hinnat:

  • 150 €
  • 75 €/siivous (mikäli vuokralainen ei huolehdi)

Lisätietoja paikasta antaa kiinteistönhoitajat Mika Lehtinen p. 040-704 4601 tai Toive Lehtinen
p. 040 704 4602. Heidän kanssaan voi myös sopia tutustumiskäynnistä.


Mansikkakarin leirikeskuksen säännöt