Mansikkakarin leirikeskus

Mansikkakarin päärakennus (kuva Rauno Laine)

 

Mansikkakarin leirikeskus sijaitsee meren rannalla n. 4 km Taivassalon keskustasta Kustavin suuntaan (sijainti kartalla).

Leirikeskusta vuokrataan myös ulkopuolisille leirejä tai pienimuotoisia perhejuhlia varten, paikka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Päärakennuksesta löytyvät luento/juhlasali noin 60 hengelle, laitoskeittiö ja n. 32 hengen majoitustilat.

 

Mansikkakarin saunarakennus (kuva Rauno Laine)

 

Lisäksi leirikeskukseen kuuluu erillinen saunarakennus, jossa saunan lisäksi on pesuhuone, kaksi pukuhuonetta sekä takkahuone.

Saunarakennusta vuokrataan myös erikseen päiväkäyttöön leirikeskuksen ollessa vapaana, jolloin vuokra-aika on enintään 6 tai 3 tuntia.


 

Varaukset tehdään taloustoimistosta p. 050-5955549 tai sähköpostitse: taivassalon.seurakunta AT evl.fi – sähköpostitse tehty varaus on voimassa vasta, kun se on taloustoimistosta vahvistettu.

Varauksen tekijän/leirin vastuuhenkilön täytyy vähintään viikkoa ennen leirikeskukseen/ leirille saapumista ilmoittaa kiinteistönhoitajalle saapumisaika, koska kiinteistönhoitaja on vastaanottamassa tulijoita.
Mahdollinen muutos saapumisaikaan on myös ilmoitettava heti, kun se on tiedossa – samoin matkalla sattunut viivästys, jos se oleellisesti myöhästyttää tuloa ilmoitetusta ajasta.

Leiriläisillä/majoittujilla on aina oltava vastuuhenkilö, joka on leirin aikana yhteydessä/ sopii asioista srk:n kiinteistönhoitajan kanssa mm. täyttää välittömästi saapumisen jälkeen Majoituskortin (luovuttaen sen kiinteistönhoitajalle).

Majoituskorttiin merkitään vuokraaja, vuokraajan vastuuhenkilö, huoneissa yöpyjien nimet (viranomaisvaatimus), vuokrausajankohta, päiväys ja vastuuhenkilön nimenselvennys sekä allekirjoitus – majoituskortin voi täyttää/tulostaa jo etukäteen: Mkari Majoituskortti
(Majoituskortti – koneella täytettävä)

Varaus alkaa saapumispäivänä klo 16:sta ja päättyy lähtöpäivänä klo 12:sta – ellei varauksen yhteydessä ole sovittu poikkeavia aikoja.

Leirikeskus (vuoden 2021 hinnat):

  • 260 €/vrk + 6 €/hlö
  • juhannus, joulu ja pääsiäinen: 260 €/vrk + 12 €/hlö
  • 135 €/lyhyet enintään 6 h tilaisuudet
  • saunan lämmitys 65 €/kerta
  • 180 €/siivous (mikäli vuokralainen ei huolehdi)

Leirikeskuksen saunassa on sähkökiuas, vuokralainen huolehtii itse lämmityksestä.

Saunarakennus, erikseen – leirikeskuksen ollessa vapaana (vuoden 2021 hinnat):

  • 115 €/koko rakennus enintään 6 h
  • 78 €/koko rakennus enintään 3 h
  • saunan lämmitys 65 €
  • 64 €/siivous (mikäli vuokralainen ei huolehdi)

Lisätietoja paikasta antaa kiinteistönhoitajat Mika Lehtinen p. 040-704 4601 tai Toive Lehtinen
p. 040 704 4602. Heidän kanssaan voi myös sopia tutustumiskäynnistä.


Mansikkakarin leirikeskuksen säännöt